3FM nieuws

Robbie Williams wint 00's Hero Award maar is onvindbaar

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams wint 00's Hero Award maar is onvindbaar

Tijdens 3FM 00's Request zijn Frank en Eva opzoek gegaan naar hun grote held Robbie Williams. De 00's ster heeft namelijk een award gewonnen die de twee 3FM-dj's dolgraag aan hem uitreiken. Hij blijkt onvindbaar totdat hij uit het niets op de debuutsingle van Lufthaus opduikt.

00's Hero Award

Omdat Frank en Eva de grootste fans zijn van Robbie Williams gaan ze samen met hun luisteraars opzoek naar Robbie om hem te spreken te krijgen. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Luisteraar Bart komt daarom op het idee om een speciale award te laten maken voor Robbie Williams. Wellicht lukt het om hem op deze manier te paaien en zo in contact te komen.

Jetske's huwelijk

Terwijl de 00's Hero Award nog in elkaar gezet wordt gaat de zoektocht onvermoeibaar door. Luisteraar Jetske vertelt hoe Robbie Williams in 2018 haar nog beloofde om haar en haar man te trouwen. Ze hebben helaas nooit meer wat van hem gehoord en dus ook geen contactgegevens die ze met Frank en Eva kunnen delen.

Drummer

Dan hebben ze luisteraar Gerben aan de lijn. Gerben vertelt dat hij voor zijn werk als drummer de hele wereld over reisde en zelfs met Robbie Williams heeft gespeeld. Ze hadden jarenlang elkaars nummer. Maar ook dat contact is inmiddels verwaterd en het lukt Gerben niet om Frank en Eva verder te helpen aan zijn contactgegevens.

Zal het dan toch?

Een week later houden Frank en Eva de luisteraars voor de gek als ineens het zoetgevooisde, Britse accent van Robbie door de telefoon klinkt: ''This is Robbie?'' Helaas blijkt het om een heel goede imitator te gaan met de naam Henri. Gelukkig kan hij binnenkort weer echt optreden als imitator van Robbie maar heeft helaas óók Henri geen contactgegevens van de man zelf.

Lufthaus

Ondanks de inzet van het platenlabel in Nederland en diverse contactpogingen met het management van Robbie is het Frank en Eva nog niet gelukt om in contact te komen met hun grote hero. De kans om hem ooit te spreken lijkt heel klein totdat Robbie uit het niets opduikt op de debuutsingle van de groep Lufthaus. Is dit dan eindelijk een nieuwe mogelijkheid om in contact te komen met Robbie Williams? To be continued dus...

De hele zoektocht terugluisteren? Dat kan hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie