3FM nieuws

Robbie Williams maakt comeback in 'Sway' van Lufthaus

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams maakt comeback in 'Sway' van Lufthaus

Het is ruim een jaar geleden dat er nieuwe muziek van Robbie Williams uitkwam, maar het lijkt erop dat de zanger een comeback heeft gemaakt. De wereldartiest zijn stem schittert namelijk op 'Sway'. De debuutsingle van de groep Lufthaus.

3FM-dj's Frank en Eva waren onlangs tijdens 3FM 00's Request nog opzoek naar de Britse zanger. Zij wilden hem de 00's Hero Award uitreiken, maar konden 'm nergens vinden of bereiken. Nu lijkt duidelijk waarom. Hij was met een geheim project bezig.

Onopgemerkt

Het nummer werd een week geleden gelanceerd door de platenmaatschappij Armada, maar niemand heeft doorgehad dat Williams te horen is op de nieuwe track. Wat niet gek is, aangezien de band én de artiest daar geen woord over hebben gezegd. Alleen via een persbericht en post op het nieuwe Instagram-account van de band promootte ze het lied. Doordat het account maar 239 volgers had, bleef het onder de radar.

Lufthaus

Tijdens de pandemie zou Williams al eens een voorproefje hebben gegeven in een van zijn live-uitzending op Instagram. Toen had hij al het plan om onder een andere naam een band te vormen met Tim Metcalfe en Flynn Francis, producers waarmee hij al langere tijd samenwerkt. In het persbericht van de band werden geen van deze namen genoemd, maar wel gesproken over 'drie vrienden' en 'decennia' aan ervaring. Om dus de identiteit van de bandleden expres geheim te houden.

'Sway'

De house-achtige undergroundmuziek is nieuw voor Williams, maar hij hoopt dat fans gaan genieten van de muziek in clubs. Ze zijn namelijk niet van plan om het bij een single te laten. Een heel album, liveoptredens en 'digitale ervaringen' staan op de planning de komende maanden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie