3FM nieuws

Son Mieux is héél blij met hun kersverse debuutalbum

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux is héél blij met hun kersverse debuutalbum

Son Mieux, de band rondom Camiel Meiresonne, heeft vandaag hun langverwachte debuutalbum uitgebracht. En daar zijn ze BLIJ mee!

Niet zonder slag of stoot

Het maken van dit album ging niet vanzelf. Aan 3voor12 Den Haag vertelt Camiel dat hij last had van een writer's block: het ging eigenlijk best goed in zijn leven en hij merkte dat 'ie eigenlijk veel beter kon schrijven over zaken die niét goed gaan. De oplossing: naar de Veluwe met zijn broertje.

Camiel: "We hebben een week in een boshuisje gezeten en kwamen terug met vier songs. Dat proces hebben we vier keer herhaald en zo is die plaat tot stand gekomen."

It's here

Een dag voor het uitbrengen van Faire De Son Mieux plaatst Camiel het volgende op de Instagram-pagina van de band:

"Het maken van deze plaat was een flinke rit, die me uiteindelijk meer heeft gebracht dan ik ooit heb durven dromen. Het is heerlijk om te voelen dat muziek mij nog steeds - en alleen maar meer - helpt om mijn processen door te gaan en te groeien als persoon. ‘Faire de Son Mieux’ betekent alles geven wat je hebt, het beste uit jezelf halen. Dat is wat ik heb geprobeerd, samen met de leukste mensen die ik ooit om me heen heb gehad."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Son Mieux en 3FM

Zomer in een liedje: 'Everyday' van Son Mieux heb je de afgelopen maanden vaak voorbij horen komen op 3FM en werd door de dj's verkozen tot 3FM Megahit. Intussen zat de band niet stil: ze werkten keihard door aan Faire De Son Mieux, het album, en ze speelden in januari niet een of twee, maar drie shows tijdens Eurosonic Noorderslag. Camiel zat deze week óók nog een heel uur bij Frank in de show als co-host!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie