3FM nieuws

Son Mieux laat zich van een andere kant zien op het Song van het Jaar festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux laat zich van een andere kant zien op het Song van het Jaar festival

Iedere week is er een andere artiest te gast in de livestream van 3FM-dj Herman Hofman. Afgelopen weekend was het de beurt aan Camiel Meiresonne, de zanger van Son Mieux. Je kent de band misschien wel van nummers als 'Hiding' en 'Even'. Afgelopen zomer pakten zij daarbovenop ook nog eens een 3FM Megahit met 'Everyday'.

Writers block

In februari komt eindelijk het langverwachte eerste album van Son Mieux uit. Maar het schrijfproces daarvoor viel niet erg mee. Camiel geeft dan ook toe dat hij een writers block heeft gehad in het werken naar dat album toe: "Het schrijven kon soms een beetje pijnlijk zijn. Ik denk dat het verbonden is aan persoonlijke processen en daar moest ik zelf doorheen. Mijn broertje heeft me er gelukkig uitgeholpen, toen we in een boshuisje op de Veluwe zaten. Dat niet alleen zijn heeft me goed gedaan."

3VOOR12 Song van het Jaar

Vrijdag 7 december staat Son Mieux op het Song van het Jaar Festival van 3voor12. "Alleen maar nieuwe nummers! We gaan een lekker nieuw geluidje neerzetten. Die oude nummers zijn te gek, maar die spelen we al heel lang. Met het nieuwe album dat eraan komt willen we graag nieuwe dingen laten horen."

Maar wat is voor Camiel nou hét beste nummer van 2018? Je hoort het in het volledige interview hieronder.

3FM Livebox

De Haagse band van frontman Camiel Meiresonne was begin november te gast bij Sanders Vriendenteam. Daar speelden zij de break-up song 'Old Love'. Het nummer gaat over wakker worden uit de waan van de euforische verliefdheid die je in het begin van de relatie hebt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie