3FM nieuws

Met 'Out The Window' probeert Confidence Man iets anders

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Met 'Out The Window' probeert Confidence Man iets anders

Je favoriete Australische duo is terug op de playlist van 3FM. Janet Planet en Sugar Bones, oftewel Confidence Man. Je hoort ze met hun laatste single 'Out The Window'.

Ken je ze nog? Van de track 'Boyfriend' die eind 2017 3FM Megahit werd. Of misschien heb je ze afgelopen jaar op Lowlands gezien? Als dat allemaal niet het geval is, hier een kleine introductie van Confidence Man. Je hebt Janet Planet, Sugar Bones en hun vaste drummer en toetsenist die altijd gehuld in een soort imkerpak het zingende duo vergezellen op 't podium.

'Out The Window'

In 2017 brachten ze hun debuutalbum Confident Music For Confident People uit waar ook 'Out The Window' opstaat. Een track die nu opnieuw gereleased is als single. Volgens de groep is het de meest 'andere' track op het album. Tegen NME vertellen ze: "‘Out The Window’ was where we’d go with the next record, it has probably a little bit more musical variation. It’s a bit more of a Primal Scream-y kind of vibe, which we love."

Het nummer gaat duidelijk over drugsgebruik en de flow waar je in terecht kan komen, maar ook dat het soms verkeerd kan vallen en je er niet meer uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop

Je hebt Confidence Man in Paradiso net gemist, maar in juni kun je ze zien op Pinkpop 2019.

Meer nieuwe muziek?

Altijd op de hoogte van de laatste releases en toffe nieuwe muziek? 3FM heeft het voor je in de Now Playing playlist op Spotify. Check 'm hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie