3FM nieuws

Confidence Man brengt het alternatief op je standaard kersthit

  1. Nieuwschevron right
  2. Confidence Man brengt het alternatief op je standaard kersthit

Voor iedereen die klaar is met alwéér Mariah Carey, Wham! of Michael Bublé is er nu een nieuwe kersthit in town. Want de briljante groep Confidence Man heeft me er toch eentje uitgebracht... Wij presenteren aan u: 'Santa's Comin' Down The Chimney'.

'Santa's Comin' Down The Chimney'

Disclaimer: voor iedereen die na jaren nog steeds gelukkig wordt van de eerste klanken 'All I Want For Christmas Is You'... Deze is waarschijnlijk niet voor jou. De Autralische Sugar Bones en Janet Planet (oftewel Confidence Man) hebben namelijk hun eigen variant van een kerstplaatje gereleased. En precies zoals je van ze verwacht is hij knettergek, heeft hij een enorm lekkere dikke beat en komt hij inclusief maffe videoclip.

Alles wat Janet Planet namelijk voor Kerst wil is een beat. Zo simpel kan het zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Confidence Man

Confidence Man bestaat naast frontvrouw en man Janet Planet en Sugar Bones ook uit hun twee vaste achtergrondmuzikanten. Altijd volledig gekleed in een soort imker-outfit inclusief gezichtsmaskers. Met hun nummer 'Boyfriend (Repeat)' pakten ze in 2017 al een 3FM Megahit en ook 'Bubblegum' heb je al vaak op 3FM voorbij horen komen.

Ook stonden ze in de zomer van 2018 op Lowlands en kwamen ze een tijdje geleden langs bij 3FM-dj Frank van der Lende. Dit leverde een must see filmpje op die je hieronder kan bekijken. Want wat nóg gekker maar dus ook leuker is dan de muziek van Confidence Man, zijn hun optredens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vraag een plaat aan voor 3FM Serious Request: Lifeline

Is deze track het nou helemaal voor jou? Is dit jouw kans om een tegengeluid te bieden tegenover alle standaard kersthits? Leuk idee: vraag hem aan voor 3FM Serious Request. Zo hoor je hem op 3FM én steun je daarmee het Rode Kruis. Win-winsituatie, toch? Vraag hier jouw favoriete plaat aan voor 3FM Serious Request!

Ster advertentie
Ster advertentie