3FM nieuws

Wil jij te horen zijn op de nieuwe Coldplay-single? Het kan!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij te horen zijn op de nieuwe Coldplay-single? Het kan!

Samen met de grote Chris Martin te horen zijn op een nieuw liedje van misschien wel de grootste band van dit moment? Coldplay maak het mogelijk! Ze doen een oproep aan hun fans om hun stem toe te voegen aan hun nieuwe single genaamd 'One World'. Het nummer zal op hun aankomende album Moon Music staan, waar ze naar eigen zeggen bijna klaar mee zijn.

Voeg je stem toe aan 'One World'

"Hallo iedereen. We hopen dat het goed met jullie gaat in deze wilde tijden," luidt de boodschap van Coldplay aan hun 25,2 miljoen volgers. "We zijn bijna klaar met 'Moon Music'. Als je er ook deel van wil uitmaken, voeg dan je stem toe aan het nummer 'One World'. Daar zouden we heel blij mee zijn."

Het enige wat je als fan hoeft te doen is jezelf opnemen terwijl je een paar seconden 'Ahhhhh' zingt en te uploaden op deze site. Het moet een 'G' of een 'C' zijn. Prima te doen voor iedereen die een beetje toon kan houden, toch?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Coldplay gaf eerder dit jaar voor het eerst een voorproefje van hun nieuwe album aan het Canadese nieuwsplatform City News. "We zijn bezig met een album genaamd Moon Music, dat het tweede deel is van Music Of The Spheres, maar het laat nog even op zich wachten," vertelt frontman Chris Martin. Dit album zal het tiende zijn dat de band maakt, het wordt ergens in 2024 verwacht. In het interview met City News zegt Chris Martin nog niets over samenwerkingen, maar wel is bekend dat de band met Nile Rodgers in de studio heeft gezeten.

De band start in juni 2024 met hun Europese tour, waarbij ze voor het eerst live optredens zullen verzorgen in Griekenland, Roemenië en Finland, naast andere Europese steden. Nederland en België worden tot nu toe overgeslagen. Als je zin hebt om te rijden, kan je ze wel in Dusseldorf zien spelen.

Ster advertentie
Ster advertentie