3FM nieuws

Deze artiesten kunnen niet (echt) dansen

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze artiesten kunnen niet (echt) dansen

Van artiesten verwachten we vaak dat ze hele plaatje hebben. Niet enkel zingen, maar ook acteren, looks en natuurlijk danspasjes. Maar dat laatste lukt niet iedereen. Of je verwacht het niet van de mega-talenten of het ziet er gewoon super awkward uit.

Drake

Drake is hier een prachtig voorbeeld van. Wat een talent! Rappen, zingen, acteren. Hij doet het allemaal. En toen dacht Drake: Hey, misschien kan ik ook nog wat danspasjes in de mix gooien. Voor de clip 'Hotline Bling' vertoont de Canadees dat wat hij nog nooit eerder heeft gedaan: zijn dansmoves. Helaas, we worden er niet warm of koud van, but nice try.

.

Rae Sremmurd

Voor de 'Black Beatles'-challenge hoefde de heren niet echt te bewegen, maar hoe zit het met de danspasjes van de broertjes? Na het bekijken van de laatste videoclip voor het nummer 'Swang' concluderen we dat ze hun danspassen hebben afgekeken bij accordeonspelers.

John Mayer

Oké, dit doet pijn. John waagt - samen met de panda's in zijn clip - een dansje. Alhoewel, we weten niet zeker of het echt danspasjes zijn of eigenlijk rare kung-fu moves. Misschien dat het komt door het gemis van Katy Perry in zijn leven - want het liedje gaat over haar - maar John weet overduidelijk niet wat 'ie precies staat te doen.

Lorde

De 20-jarige 'Green Light'-zangeres Lorde is wel een heel bijzonder voorbeeld in dit lijstje. Zij gaf zelf al eerder aan dat zij eigenlijk helemaal niet kan dansen. Helemaal niet erg, zelfkennis is hierin erg belangrijk. Zelf zegt ze erover: 'One day I will do a normal dance choreographed by a nice person and I will look more like your other favourite performers but we have not reached that day yet'.

Taylor Swift

Taylor Swift is the queen van de akward dansjes. Ze doet lekker wat ze wilt, en het maakt haar niet uit hoe het eruit ziet. Dance like nobody's watching is waarschijnlijk haar motto. Wij zijn niet de enigen die de dansjes van Swiftie opmerkelijk vinden, er is namelijk een hele compilatie gemaakt van haar dansjes. Warning: Don't try this at home.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie