3FM nieuws

Wait what? Drake treedt op met Rae Sremmurd!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wait what? Drake treedt op met Rae Sremmurd!

Surprise: tijdens het optreden van Rae Sremmurd in de Melkweg rent Drake ineens het podium op voor een rondje 'Fake Love'.

Rae Sremmurd heeft momenteel een wereldwijde hit met 'Black Beatles' en verkocht met dat succes de Amsterdamse Melkweg volledig uit op zondag 22 januari. De lucky bastards die daarvoor een kaartje wisten te scoren werden dubbel en dwars beloond: Drake gaf een gastoptreden!

3FM-DJ Sander Hoogendoorn was erbij en deelde het onderstaande filmpje online. Yes, Drake is maar een klein stippie, maar het is 'm echt!

Samenwerking Rae en Drake

Er gingen al geruchten dat Rae Sremmurd en Drake een samenwerking aan zouden gaan. Of dat echt zo is, is nog steeds niet bevestigd. Ze vinden elkaar in ieder geval aardig!

Teske recenseert

Ook Teske de Schepper was in de Melkweg en was rázend enthousiast. Ze belde met Saskia Weerstand en Olivier Bakker om een kleine recensie te geven.

Giel kwam Drake backstage zelfs nog tegen en probeerde sneaky een filmpje te schieten. Dat mislukte een klein beetje, want Drake had 'm keihard in de gaten ;)

Ster advertentie
Ster advertentie