3FM nieuws

EUT dropt een nieuwe video als voorproefje voor hun debuutalbum!

foto: EUT via Facebook
  1. Nieuwschevron right
  2. EUT dropt een nieuwe video als voorproefje voor hun debuutalbum!

Het is bijna onmogelijk om EUT gemist te hebben de afgelopen tijd. In september 2017 waren ze al 3FM Talent, afgelopen Popronde waren ze de meest geboekte band en ze brachten de catchy 3FM Megahit 'Bad Sweet Pony' uit. Nu galoppeert de groep lekker verder met 'Crack the Password'!

Album

'Crack the Password' staat op het debuutalbum van EUT: Fool For The Vibes. Aangezien het album pas op 5 oktober uitkomt, werd het hoog tijd voor weer een beetje EUT. En dat kwam in de vorm van een nieuwe video!

Het is de opvolger van 'Bad Sweet Pony' en de track is weer helemaal als de band. "Het nummer gaat over het herkennen en doorbreken van slechte gewoontes, elke keer weer op je bek gaan en toch proberen door te gaan. Tegelijkertijd gaat het ook over alleen maar aan jezelf denken en soms totaal niet aan een ander," zegt zangeres Megan de Klerk.

Video

De clip is compleet gefilmd en geëdit door de band zelf. Dat dit gelukt is, is een godswonder, want EUT zei eerder al "hier gaat elke dag wel iets mis." Judge for yourself en bekijk de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer nieuwe muziek?

Check dan de 3FM Now Playing! Daar vind je naast EUT ook nieuwe muziek van Ronnie Flex & Blof, Disclosure, Jett Rebel, Day Fly, Overslept en Tash Sultana!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie