3FM nieuws

Jett Rebel is stapel op zijn vriendin en opblaaspop 'Amy'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel is stapel op zijn vriendin en opblaaspop 'Amy'

He's back! Jett Rebel, die in 2013 uitgeroepen werd tot 3FM Talent, bracht vrijdag 9 maart een nieuwe single uit. In de bonte video neemt hij ons mee naar New York, Los Angeles en zijn eigen badkuip. En verklaart hij de liefde aan zijn opblaaspop met getuite lipjes, genaamd Amy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Who the fuck is Amy?

"Amy is een lekker ding!" lachte Jett Rebel aan tafel bij De Wereld Draait Door. "Ja, ze bestaat echt." Maar wie het precies is, laat hij niet los. En dat maakt ook helemaal niet uit, because it's all about the music!

Duitsland

Jett Rebel laat weten dat er een hele bak aan muziek klaarligt. Of 'Amy' onderdeel is van een album dat eraan zit te komen, laat hij helaas ook niet los. Wat we wél weten is dat hij ondertussen onze oosterburen aan het veroveren is. "We hebben een eerste tour gedaan in Duitsland en er komen allemaal festivals aan."

Zelf geregisseerde video

De videoclip voor Jett Rebel regisseerde hij helemaal zelf, en dat was een behoorlijke klus. "My first selfmade video, maybe my last also, so much work! Hope you love it!" schreef hij in een post op Instagram, die hij inmiddels verwijderd heeft.

Live bij DWDD - 'Amy'

Ster advertentie
Ster advertentie