3FM nieuws

'Panic Room' van Camelphat en Au/Ra is een muzikale psychose

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Panic Room' van Camelphat en Au/Ra is een muzikale psychose

Het Britse dj-duo Camelphat bestormde vorig jaar ineens de hitlijsten met 'Cola'. Ze produceerden ook nog even de dikke hit '17' van MK en zijn nu lekker bezig met Au/Ra!

'Panic Room'

'Panic Room' is helemaal een Camelphat-plaat, de beat heeft duidelijk dezelfde handtekening als 'Cola'. Alleen is 'ie een stuk duisterder, zowel qua sound als qua tekst. Wat dacht je bijvoorbeeld van "The silence is so loud / The lights spark and flicker / With monsters much bigger / Than I can control now"? Klinkt als een ritje door een goed spookhuis, doe je gordel maar vast!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Freaky video

De video maakt het creepy gevoel wat om het nummer heen hangt niet echt minder: een ziekenhuis, bloed, opengescheurde lichamen en een meisje dat eruit ziet als die moordende geest uit 'The Ring'. Joe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Au/Ra

Deze zangeres rockt een groene coupe en heeft een droomjeugd gehad: ze is geboren op Ibiza en groeide op in de Caraïben. Au/Ra is helemaal nog niet bekend als ze in februari de track 'Panic Room' uitbrengt. Noem het geluk, een dosis karma of talent, maar ze wordt opgepikt door Camelphat. Die maken samen een remix van het nummer die bést wel lekker gaat in de wereldwijde charts. Ondertussen is door het succes het origineel van Au/Ra op YouTube ook ruim anderhalf miljoen keer bekeken.

Meer nieuwe muziek?

Check dan de 3FM Now Playing. Naast 'Panic Room' van Au/Ra en Camelphat vind je daar ook toffe nieuwe muziek van o.a. Christine & the Queens, The 1975, Lucas & Steve, Indian Askin en Childish Gambino!

Ster advertentie
Ster advertentie