3FM nieuws

'Cola' van CamelPhat en Elderbrook is 'n lekker mixdrankje

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Cola' van CamelPhat en Elderbrook is 'n lekker mixdrankje

In Mexicaanse worstelmaskers maken twee dj's onder de naam van CamelPhat al sinds 2008 deep house muziek. Hun nieuwe track 'Cola' is gemaakt in samenwerking met de elektronische artiest Elderbrook. Het resultaat in een heerlijk nummer, die niet alleen bedoeld is voor échte houseliefhebbers. Nee, ook op radio klinkt 'ie lekker. Wat een goede combi!

Gaat 't over GHB?!

We kunnen het natuurlijk niet zomaar bevestigen maar de lyrics van de track doen ons sterk vermoedend dat iemand GHB in het cola'tje van een meisje doet. "She sips a Coca Cola. She can't tell the difference yet." Luister zelf maar eens... 3FM-dj Eva Koreman wilde zó graag weten waar CamelPhat dit nummer over schreef ze hem een berichtje stuurde. En wat bleek? De track gaat helemaal niet over drugs, maar over een meisje dat zó dronken is dat ze het verschil tussen Coca Cola en Pepsi niet meer kan proeven. Ehh.. oké!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lekkere combi ook

De track is behoorlijk populair bij menig muziekliefhebber. CamelPhat is inmiddels een gevestigde naam in de housemuziekwereld maar ook daarbuiten zorgde de track voor een verrassing. Want ook voor de níet liefhebbers van deze muziekstijl is deze track prima te beluisteren. Het mysterieuze duo heeft echt alles uit het nummer gehaald. Dat komt mede door de samenwerking met Elderbrook. Zijn rustige en heldere stem past perfect in de track.

Drukke planning

De boys van CamelPhat zitten de komende tijd wel gebakken. Hun planning staat namelijk bomvol met festivals en feesten waar ze mogen draaien. Ook Elderbrook is door de track onder de aandacht gekomen bij het grote publiek. De singer-songwriter zat vroeger nog in een indiebandje, maar ontdekt na een aantal jaar dat elektronische muziek toch meer voor hem geschikt was. Over een maandje is 'ie lekker aan het touren door eigen land (UK) en daar heeft hij volgens zijn Instagram heel veel zin in! 'Cola' hoor je sinds deze week ook nog eens vaak op 3FM voorbijkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie