3FM nieuws

'Runaway' is de nieuwe single van Oscar And The Wolf

foto: Hans-Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Runaway' is de nieuwe single van Oscar And The Wolf

Een dag voor zijn officiële release mocht Domien 'Runaway' van Oscar And The Wolf vanochtend al in Jouw Ochtendshow primeuren. Het is de opvolger van 'Breathing' en de laatste single voordat het album Infinity op 29 september uitkomt.

"Ik heb hier materiaal liggen dat nog nooit ergens op de Nederlandse radio te horen is geweest," begint Domien. "En het zou me niks verbazen als we zelfs nog eerder zijn dan onze zuiderburen in België. Het is de allernieuwste single van Oscar And The Wolf en hij heet 'Runaway'."

Beluister hieronder alvast een kort fragment van het nummer.

Videoclip

Morgen komt de track officieel uit inclusief videoclip en als we iets weten van de Belgische Max Colombie en zijn band, is dat het sowieso weer een visueel spektakel gaat worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Infinity

Op 29 september verschijnt het tweede album van Oscar And The Wolf genaamd Infinity. Het is de opvolger van Entity en de eerste tracks scheppen hoge verwachtingen. Met 'Breathing' scoorde de band al een 3FM Megahit en met hun optreden op Down The Rabbit Hole afgelopen zomer bewezen ze nog maar weer eens waarom ze juist ook live zo goed zijn. Magisch bijna!

Ook Amerika lijkt Oscar And The Wolf langzaam te ontdekken. En zeker niet door de minste. Mr. Elton John himself promootte 'Breathing' tijdens zijn radioshow op Beats 1. Die kun je mooi in je zak steken, Max!

Tour

Op 17 en 18 november staat de band in de AFAS Live in Amsterdam. En als we je één advies mogen geven: ga dat zien!

Ster advertentie
Ster advertentie