Naar homepage
3FM nieuws

Lucas & Steve doen een gooi naar de zomerhit van 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas & Steve doen een gooi naar de zomerhit van 2018

Misschien is het volgens de kalender nog niet zover, maar het weer schreeuwt het al... De zomer is begonnen! Dat betekent dat er dagelijks weer potentiële zomerhits uitkomen. De nieuwste van Lucas & Steve met zangeres Brandy zou het zomaar eens kunnen worden.

Het Nederlandse dj-duo gaan de laatste paar jaar keihard. Na het enorme succes van 'Up Till Dawn' en 'Summer On You' pakken ze nu door met hun volgende hit: 'I Could Be Wrong'.

'I Could Be Wrong'

Voor deze track schakelden ze zangeres Brandy in voor de zang. Kennen we haar nog? Jazeker! De R&B-zangeres die in 1998 een wereldhit scoorde met 'The Boy Is Mine'. Nu twintig jaar later is haar stem nog net zo goed als vroeger en past ze perfect bij het nummer dat Lucas & Steve produceerden.

Verder bevat de track alles wat je nodig hebt deze zomer: een vrolijke beat, een subtiele finger snap en lekker veel herhaling in de tekst, dus je kunt 'm meteen meezingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Deze zomer zie je de mannen onder andere op Tomorrowland, Dreamfields, Mysteryland en Appelpop. Genoeg plekken dus om deze track in het zonnetje, en met een drankje in je hand, live te checken.

Meer nieuwe muziek? Check 3FM Now Playing!


Ook te beluisteren op Apple Music en Deezer.
Ster advertentie
Ster advertentie