3FM nieuws

MEROL boeit het allemaal 'Geen Reet'

  1. Nieuwschevron right
  2. MEROL boeit het allemaal 'Geen Reet'

Na 'Lekker Met De Meiden' en 'Hou Je Bek En Bef Me' is MEROL weer terug met een nieuwe single 'Geen Reet'. Eentje die ze samen met Bokoesam maakte en waar ze één ding duidelijk wil maken: ze heeft geen reet, maar dat boeit haar ook geen reet. "Het proberen te accepteren van wat je hebt is het geluid dat soms een beetje ondergesneeuwd raakt door photoshop en dat alles maar maakbaar moet zijn."

Ze is 3FM Talent en staat op #10 van de 3FM Live List dus dit is er eentje die 3FM-dj Sander vanochtend niet kon laten liggen in zijn New Music Friday. Hij belde MEROL op voor het verhaal achter haar nieuwste nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Geen Reet'

"Het gaat deze keer over de afwezigheid van mijn reet. Daarom heet het nummer 'Geen Reet'," legt MEROL uit. Ze kwam op het idee naar aanleiding van haar clip bij 'Kerst Met De Fam', waar ze nogal wat commentaar kreeg op het feit dat ze geen kont zou hebben. "Dus toen dacht ik: daar ga ik wat over schrijven. Ik heb geprobeerd om er echt een body positivity nummer van te maken. Bij mij is 't mijn kont, maar zo heeft iedereen wel wat. Omarm je lichaam gewoon."

"Iedereen moet vooral ook doen wat 'ie wil en ik keur niks af. Mensen die bijvoorbeeld wel voor plastische chirurgie kiezen of iedere dag in de sportschool staan. Maar het proberen te accepteren is wel het geluid wat soms een beetje ondergesneeuwd raakt door photoshop en dat alles maar maakbaar moet zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie