3FM nieuws

Wat betekent het om "normaal" te zijn?

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat betekent het om "normaal" te zijn?

Wil je een avontuurlijk leven leiden? Of is een gemiddelde woning in een dorp voor jou prima genoeg? En zie je de wereld wel op de juiste manier? Nellie Benner zoekt, samen met haar redactieteam, voor je uit wat nou eigenlijk normaal is.

PODCAST

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! In de podcast ‘Wat Je Niet Leert’ zoekt Nellie Benner met de redactie deze week uit wat er nou eigenlijk bedoeld wordt met de term ‘normaal’.

Hulp voor Emma

We hebben allemaal weleens het gevoel dat we van binnen niet normaal zijn, maar wat als je door een handicap fysiek afwijkt van de norm? Nellie en Sander hebben er een open gesprek over met een goede vriendin van Nellie, Emma van Riek.

VOOS

Een veelbesproken onderwerp: seks! Maar iets waar we het weinig over hebben: normale seks. Want, wat is nou eigenlijk normaal? We krijgen seksuele voorlichting op school en groeien vaak op met stereotype beelden uit films en porno. Maar is dat wel de seks die jij en ik hebben in bed? Leah praat met Stichting VOOS, een plek waar alle soorten en maten seks besproken kan worden.

Gerelateerde podcast

Wat Je Niet Leert

Wat Je Niet Leert

Lekker gemiddeld

Voor de YouTube-challenge heeft de redactie zich laten inspireren door de documentaire ‘Op zoek naar de gemiddelde Nederlander’ van documentairemaker Albert Klein Haneveld. Luisteraar Sofie vroeg deze keer aan Nellie wat nou eigenlijk gezien wordt als ‘normaal’.

Om dit uit te zoeken leefde Nellie voor één dag het leven van een gemiddelde Nederlander. Rijtjeshuis in Vinex-wijk? Check. Spijkerbroek, t-shirt en sneakers? Check. Elektrische fiets aan en gaan! Hoe dat voor haar uitpakte zie je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie