3FM nieuws
KRO-NCRV

Selwyn speelt zijn allereerste single ‘Suddenly Forever’ in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Selwyn speelt zijn allereerste single ‘Suddenly Forever’ in de 3FM Live Box

Na vier jaar Conservatorium en een aantal jaar onderwijskunde besluit de Haarlemse Selwyn weer muziek te gaan maken. En dat blijkt een enorm goed idee: zijn eerste single is namelijk een prachtig liefdesliedje en valt meteen ontzettend goed in de smaak. Selwyn bijt de spits af met ‘Suddenly Forever’, zijn gevoelige nummer over de liefde in de 3FM Live Box bij Wijnand in de Ochtend.

‘Suddenly Forever’

Selwyn begon zijn muzikale avontuur op het Conservatorium in Amsterdam. Maar na vier jaar studeren verloor hij zijn doel van muziek maken. “Voor wie maak ik muziek en wat vind ik zelf nou eigenlijk leuk?” In tijden van corona besluit de zanger weer muziek te gaan maken en te kijken wat er gebeurt. Dat is goed uitgepakt, want na anderhalf jaar samen met zijn producer experimenteren heeft hij zijn muzikale richting gevonden. Liedjesliedje ‘Suddenly Forever’ is het eerste nummer wat hij uitbrengt. Verder ligt er namelijk best veel muziek op Selwyns plank. Zijn eerste track ‘Suddenly Forever’ geeft de richting aan van zijn debuutalbum.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefdesverklaring

In het mooie liefdesliedje begeleidt Selwyn zichzelf op de piano en zingt zijn liefdesverklaring voor een geheimzinnige lief. Het nummer gaat over een persoon die dichtbij hem staat. Ze heeft best veel pech gehad in de liefde en daarom zingt Selwyn dit nummer voor haar. "When I close my eyes/I see us together for a whole lifetime/Suddenly forever feels/Too short to be with somebody/Who loves me like you do".

Een goed begin is het halve werk en dat is te zien: als allereerste single gelijk een prachtige liefdesverklaring maken belooft veel voor zijn aankomende muziek. Zijn debuutalbum komt eraan en we gaan hopelijk veel zien van Selwyn. Bekijk hier het mooie liefdesnummer begeleid op de piano ‘Suddenly Forever’ van Selwyn in de 3FM Livebox.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie