3FM nieuws

'Drive' van Son Mieux is 3FM Megahit

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Drive' van Son Mieux is 3FM Megahit

De nieuwe 3FM Megahit is bekend: de Haagse band Son Mieux heeft 'm deze week te pakken met 'Drive'! Check hier meer over het klaar-voor-de-zomerachtige nummer.

Een vrolijk nummer waarvan je meteen in een auto wil stappen om een roadtrip te maken met je beste vrienden. Zomers en luchtig, perfect voor die eerste vakantie weg na deze pandemie.

Videoclip

Je zit meteen in een speciale jaren '50 vibe: zwart wit beelden waarin zanger Camiel Meiresonne trillend aan een bosje bloemen ruikt. Als hij vervolgens in slow-motion naar een grijze auto loopt, lijkt het alsof hij een ongure drugsdeal begint.

Vervolgens krijg je nogmaals dezelfde beelden te zien. Er stapt een figuur in precies dezelfde auto, maar nu zit Camiel op de plek van de dealer.

Hoe hij op die plek terechtgekomen is, heeft iets te maken met een schep, een hele hoop aarde en een verlaten plek. En om de filmvibe écht af te maken, krijg je vervolgens ook nog een aftiteling.

Benieuwd? Check 'm hieronder helemaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Live Box

Afgelopen week stond het zestal in de 3FM Live Box om 'Drive' live te spelen. Check hieronder het supertoffe optreden bij Sanders Vriendenteam en maak je alvast klaar voor de zomer!

Pssst.. Ze hebben toen ook nog een nummer van Harry Styles gecoverd, check hier het volledige optreden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie