3FM nieuws

'Higher Power' van Coldplay is de nieuwe 3FM Megahit

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Higher Power' van Coldplay is de nieuwe 3FM Megahit

Coldplay brengt sinds hun vorige album uit 2019 weer eens een track uit. En wat voor één... De track 'Higher Power' is ook meteen verkozen tot 3FM Megahit door de 3FM-dj's.

Het is lang onduidelijk geweest wat er precies allemaal in het Coldplay-universum omgaat. De afgelopen tijd zag je vooral veel cryptische tekens en verwijzingen naar buitenaards leven.

Maar uiteindelijk kunnen al die uitingen van Coldplay maar één ding betekenen: nieuwe muziek!

'Higher Power'

Vrolijk tokkelende gitaren met een positieve tekst eroverheen. Maar vertelt frontman Chris Martin nou dat zij de 'higher power' zijn?

Coldplay zou Coldplay niet zijn als het niet groots zou worden aangepakt. De heren hebben contact gehad met een astronaut in het International Space Station. Hij mocht het nummer voor de allereerste keer uitzenden.

Later dit jaar verschijnt het 10e album van Coldplay.

Check hieronder alvast de buitenaardse première!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Glastonbury

In een teaser op Coldplays Instagram staat Chris onder een grote metalen piramide te dansen op 'Higher Power'. Dit is niet zomaar een piramide: het is het bekendste podium van Glastonbury.

Omdat het festival dit jaar weer gecanceld is vanwege de coronacrisis, organiseert het festival een livestream met o.a. HAIM, Damon Albarn en Jorja Smith verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie