3FM nieuws

Luister hier 'Storm Of Stars', de nieuwe van EUT!

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister hier 'Storm Of Stars', de nieuwe van EUT!

Krijgt er ooit iemand genoeg van EUT? Denk het niet! De Amsterdamse 'postpoppers' gaan lekker door met waar ze het beste in zijn: het uitbrengen van goede muziek. 'Storm Of Stars' is de nieuwste single van het vijftal en deze week toegevoegd aan de 3FM playlist.

'Storm Of Stars'

'Storm Of Stars' is een stuk rustiger dan we van EUT gewend zijn, maar dat maakt 'm niet minder fijn. Frontvrouw Megan zingt in het nummer: "We turn our bags and walk away // I'd never been awake before // You keep on calling so high // Your name is cursed in the stars // Keepin it low // Nowhere else to go."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fool For The Vibes

Je kent EUT ongetwijfeld al van de ex-3FM Megahits 'Bad Sweet Pony' en 'Sour Times'. Beide singles staan op het debuutalbum dat vorig jaar uitkwam en waarmee ze hoge gooiden in binnen- en buitenland. Wij zette ze vorig jaar al op nummer drie in de 3FM Live List 2018 en op dit moment is het vijftal zelfs op tournee in Frankrijk. Bonne chance!

Zin in nog meer muziek?

EUT is niet de enige die is toegevoegd aan de playlist! Abonneer jezelf op de 3FM Now Playing op Spotify en blijf op de hoogte van de allerlekkerste muziek van dit moment. Op dit moment kun je je vingers aflikken bij Billie Eilish, Foals, Sigrid en 3FM Talent Feng Suave!

Ster advertentie
Ster advertentie