3FM nieuws

Releaseparty: de nieuwe plaat van EUT staat live als een huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Releaseparty: de nieuwe plaat van EUT staat live als een huis

Voor de releaseparty van Fool For The Vibes zette EUT op 25 oktober de Tolhuistuin in Amsterdam op z'n kop! Een nieuw album, dat moet gevierd worden. En dat hebben ze gedaan hoor: 'Mensen vooraan waren aan het pitten, het was echt een feestje', zegt Linda van 3voor12.

Linda zegt: "Het was vet man! Het was echt van moment één dat ze opkwamen gelijk al aan. Alles uit de kast. EUT is knallen, maar ook goede liedjes, dynamiek, koortjes en catchy lijntjes." Luister hier het hele interview terug:

Ook 3FM-dj Vera Siemons is fan: "Ik volg ze al een hele poos en vond ze dit jaar op Noorderslag echt de allerbeste band. Ik was dus heel erg onder de indruk en benieuwd naar meer nieuwe muziek. Fool For The Vibes is heel goed geworden en live staat het inmiddels echt als een huis: super dynamisch en onuitputtelijk veel energie. Bij het eerste nummer vloog bier al (vanuit enthousiasme) door de zaal".

Fool for the vibes

We hebben even moeten wachten op de debuutplaat van EUT, maar lang wachten wordt beloond. Fool For The Vibes is een plaat vol verschillende muziekstijlen; voor ieder wat wils! Je kent 'Sour Times' al als de ex-3FM Megahit, maar ook de rest van het album is écht het luisteren waard.

Lees ook: EUT bij Sanders Vriendenteam

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.


In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie