3FM nieuws

Een dansende John Mayer is het ongemakkelijkste wat je vandaag gaat zien

  1. Nieuwschevron right
  2. Een dansende John Mayer is het ongemakkelijkste wat je vandaag gaat zien

John Mayer - de man van de emotioneel geladen gitaarliedjes - zei altijd dat hij never nooit zou gaan dansen. Hoe hard fans ook smeekten. Tot nu... En iets zegt ons dat die fans helaas niet doorhadden dat dit is wat ze zouden krijgen. Ai!

Never change a winning team

Willen we dat Drake opeens zelf ingezongen ad libs door zijn tracks gaat smijten? Nope! Willen we dat Martin Garrix vaker zijn gitaar pakt? Nee, eigenlijk ook niet... Waarom moest iedereen dan zo nodig John Mayer smeken om te gaan dansen?!

De man is samengesmolten met zijn gitaar en en dat is een imago dat hem perfect past. Never change a winning team! Maar helaas. John was namelijk de beroerdste niet en laat de wensen van zijn fans graag uitkomen. Met alle hilarische, maar vooral ongemakkelijke gevolgen van dien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pijnlijk en ongemakkelijk

Wat we hier zien? Een choreograaf die net iets té geïnspireerd is geraakt door 'Hotline Bling', maar er niet meer uit wist te halen dan deze niet zo treffende remake. Arme John... De reacties op de videoclip van 'Still Feel Like Your Man' waren dan ook alles behalve mals.

De reacties

Zeg je gewone baan nog maar niet op, John! Dat is alles wat we je nog mee willen geven voor je concert in de Ziggo Dome op 2 en 3 mei.

Ster advertentie
Ster advertentie