3FM nieuws

John Mayer wil lid worden van Fifth Harmony

  1. Nieuwschevron right
  2. John Mayer wil lid worden van Fifth Harmony

Nu Fifth Harmony een zangeres kwijt is, barst de speculatie los: komt er een nieuwe vijfde zangeres? Wie? Waarom? Wanneer? John Mayer doet ook nog even zijn duit in het zakje.

Zie je het voor je? John Mayer in een meidengroep? Nee, wij ook niet. Toch lijkt het hem wel leuk en zien de chicks van Fifth Harmony het ook wel zitten...

Exit Camila

Nu zangeres Camila Cabello de groep verlaten heeft, zijn de fans van Fifth Harmony druk bezig met de vraag wie haar moet vervangen. Op Twitter resulteerde dat in de hashtag #BeTheFifthChallenge, waar mensen én serieuze suggesties doen én een bak onzin loslaten.

Enter John

John Mayer had zin om een reeks tweets vol te gooien met cijfers en raakte na een stuk of twintig tweets zelf volledig de kluts kwijt. Iemand maakte als grap een fake John Mayer-account aan en begon te discussiëren met de echte John Mayer.

John (de eckte) had namelijk iets over de #BeTheFifthChallenge geretweet, wat de niet echte John helemaal niet zinde.

Chaos

Zowel de fans van John als die van Fifth Harmony doken hier meteen bovenop met verzoekjes om een samenwerking, maar de beste reactie kwam van Fifth Harmony zelf! Zij pakten Photoshop er even bij en gaven een voorproefje van hoe de collab tussen John en Fifth Harmony eruit zou zien.

Nog wat alternatieven

Wij zijn nog niet helemaal overtuigd van Johns girlband-potentieel. Deze inzendingen zien er eigenlijk net wat beter uit.

Ster advertentie
Ster advertentie