3FM nieuws

De 5 mensen die je tegenkomt bij een John Mayer-concert

  1. Nieuwschevron right
  2. De 5 mensen die je tegenkomt bij een John Mayer-concert

John Mayer staat op 2 en 3 mei in de Ziggo Dome en dat gaat natuurlijk keihard uitverkopen. Duizenden mensen staan er dan in de zaal, maar dit zijn de vijf mensen die je sowieso tegen gaat komen bij John Mayer. Gegarandeerd.

1. Domien

Iedere keer als Domien een nummer van John Mayer mag aankondigen, gaan zijn ogen schitteren en klopt zijn hart een tikje sneller. Hij is al jaren superfan van John en nét toen hij even niet oplette, kondigde de gitaarmaestro een concert aan in de Ziggo Dome. Prettige verrassing, natuurlijk. Toen Do in december een persoonlijke shoutout kreeg van John, reageerde hij natuurlijk uiterst beheerst. Het toonbeeld van zelfbeheersing. De rust zelve.

We zijn benieuwd hoe we Do straks aantreffen in de Ziggo Dome... Houd de Instagram Story van 3FM in de gaten op woensdag 3 mei, want hij gaat het je allemaal live laten zien!

2. Het kleffe stelletje

'Your Body Is A Wonderland', 'Gravity', 'Love On The Weekend'... Stuk voor stuk uiterst geschikt om lekker op te kleffen. Kusjes, knuffels, schuren en zwoele moves... Beware. Het kleffe stel deinst nergens voor terug.

3. De luchtgitarist

Een circle pit kom je hier niet snel tegen, maar de kans blijft net zo groot dat je na het concert met wat verwondingen de Ziggo Dome uit strompelt. Hoe? Dankzij de fanatieke luchtgitaristen! Voor je het weet vind je tijdens de finalesolo de voet van zo'n uitslover in je gezicht.

4. Je moeder

Want "Die Sjon Mayer kan toch wel goed met zo'n gitaar overweg, he?"

5. De gitaarnerd

Deze persoon staat met een drankje in de hand het hele concert alleen maar interessant te doen tegenover zijn/haar vrienden. "Hoorde je wat hij daar deed? Die right hand slap gebruikt hij verder alleen maar in 'Neon'."

Oh ja, joh? Wat interessant. Vertel me meer, het liefst allemaal tijdens het concert waar ik slechts €45 voor betaald heb.

Ster advertentie
Ster advertentie