3FM nieuws

Hoe ga je het best om met gevoelens van jaloezie?

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe ga je het best om met gevoelens van jaloezie?

Hoe word ik minder snel jaloers? En hoe ga ik om met die al die agressie en afgunst die door mijn lijf giert? Deze week zoekt presentatrice Nellie Benner in de nieuwe aflevering van 'Wat Je Niet Leert' samen met Sander Nieuwenhuijsen, Anne Gras en Leah Barning alles uit wat je nog niet hebt geleerd rond het thema jaloezie.

Haptotherapeut Margreet Tienstra

Margreet is haptotherapeut en legt uit hoe je goed kan omgaan met de jaloerse gevoelens die je in je hebt. Jaloezie hoeft bijvoorbeeld niet altijd iets negatiefs te zijn, maar kan juist ook als een kracht zijn! Zie het als een nieuw doel wat je kunt nastreven.

Challenge

Nellie zoekt voor luisteraar Sam uit hoe je van je jaloezie afkomt in de challenge van deze week. Samen met personal trainer Stanley zorgt Nellie ervoor dat haar jaloezie en afgunst even goed van zich afgeschud worden. ‘’Erken, beken, pak aan!”

Check de volledige aflevering hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grabbelton

Op wie zijn wij eigenlijk jaloers? Nellie en de redactie hebben dingen opgeschreven waar ze jaloers op zijn en grabbelen een voor een zo’n briefje van de tafel. ‘’Ik ben echt jaloers op superknappe modellen’’... Kan jij al raden van wie deze quote zou kunnen zijn?

Verrassing

Deze week is Nellie niet degene die de podcast afsluit… De redactie neemt het even van haar over, er wacht haar namelijk nog een kleine verrassing om haar eraan te herinneren dat ze echt niet jaloers hoeft te zijn. In één woord: geweldig!

Luister hier de volledige podcast aflevering.

Gerelateerde podcast

Wat Je Niet Leert

Wat Je Niet Leert

Ster advertentie
Ster advertentie