3FM nieuws

Lukt het Nellie Benner om vrienden te maken in één dag?

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lukt het Nellie Benner om vrienden te maken in één dag?
Wat Je Niet Leert

Kun je in één dag goede vrienden met iemand worden? Of hoe geef je duidelijk je grenzen aan? In de nieuwe YouTube- en podcastserie 'Wat Je Niet Leert' gaat presentatrice Nellie Benner onderzoek doen naar dingen die je niet leert op school.


Vrienden voor het leven

Vriendschap is één van de mooiste dingen in het leven. Iedereen wil ook graag leuke vrienden om zich heen, toch?

In Wat Je Niet Leert over Vriendschap gaat Nellie Benner met hulp van de redactie op zoek naar een geschikte kandidaat en staat haar een spannende vriendschapsdate te wachten. Lukt het Nellie om in één middag een vriend voor het leven te maken?

Maar een duurzame vriendschap maken en onderhouden is zo makkelijk nog niet. En het is nog moeilijk als je net binnenkomt in een andere stad, waar je niemand kent. Waar begin je? Hoe zet je de eerste stap? Nellie Benner zoekt het uit voor luisteraar Quirien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat Je Niet Leert: de podcast

Naast de aflevering op YouTube kun je ook een nieuwe podcastaflevering luisteren. Hierin hoor je hetzelfde thema, alleen dan met wat extra verdieping!

Vriendschapscontract

In deze aflevering vertelt Anne over haar bijzondere nieuwe vriend Raymon. Via een speciaal BuddyTraject zijn ze gematcht met elkaar. Om deze vriendschap zo goed mogelijk te laten verlopen vertelt Anne over de spelregels en het vriendschapscontract.

Benieuwd naar deze ervaringen? Luister de podcast hieronder!

Gerelateerde podcast

Wat Je Niet Leert

Wat Je Niet Leert

Ster advertentie
Ster advertentie