3FM nieuws

Billie Eilish & Rosalía werken samen

  1. Nieuwschevron right
  2. Billie Eilish & Rosalía werken samen

Dé rising stars in de popwereld gaan samen een nummer uitbrengen!

Weten wat je wilt

In een gesprek met Annie Mac op BBC Radio 1 liet Billie eind februari al weten dat ze een fantastische opnamesessie had gehad met Rosalía. "In that session I sang some high harmonies that I had never even thought about. She is the nicest girl and she actually knows what she wants. It's kind of refreshing, because I was like 'Wow, you're the only other person I've met who's like this!'"

De liefde is wederzijds, want Rosalía postte gisteren de eerste foto van hen samen. Wanneer het nummer uitkomt is nog niet bekend, maar zodra er nieuws is lees je het op 3FM.nl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rosalía ft. ...

Naast haar eigen nummers zit Rosalía sowieso lekker in de samenwerkingen: ze verscheen eerder dit jaar ook al op het album van James Blake, op de track 'Barefoot In The Park'.

3FM-dj Vera is fan van die combinatie: "Hoe dit nummer heel subtiel begint in die eerste tonen en daarna de hoogte ingaat... Het raakt me echt intens. En de stem van James gaat dus heel goed samen met die van Rosalía! Ik was eerst bang dat zij 'te flamenco' was voor zijn elektro, maar het werkt echt briljant."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie