3FM nieuws

Beter ben je er klaar voor: 3FM Exclusive met De Staat!

  1. Nieuwschevron right
  2. Beter ben je er klaar voor: 3FM Exclusive met De Staat!

Het is weer zover! Na Jett Rebel, Editors en Nothing But Thieves staat er een nieuwe 3FM Exclusive in de steigers. Op 25 januari speelt De Staat hun eerste 3FM Exclusive! Daar vertellen ze je graag zelf het een en ander over...

De Staat op een geheime locatie

De Staat zit zeker niet stil: een nieuw album op de kalender, een Europese tour én een show in de AFAS Live. Samen met hun epische live-performance is dat genoeg reden om de mannen uit te nodigen voor een 3FM Exclusive.

Tijdens deze 3FM Exclusive zal de band op vrijdag 25 januari voor een handjevol fans nieuwe tracks spelen. Dit gebeurt 's middags tussen 16:00 en 18:00 uur in de show van Mark + Rámon. Waar de show plaatsvindt houden we nog even voor onszelf. Wel zo spannend.

Kaarten scoren doe je zo

Hoor je tussen zondag 20 januari en vrijdag 25 januari ticketalarm voor De Staat op 3FM? Stuur dan meteen een bericht via de 3FM app (gratis te downloaden in je app store). Zet jezelf ook alvast op de geïnteresseerden lijst van ons Facebook-event en volg onze socials. We geven die dagen namelijk ook kaarten weg via Instagram en Facebook.

Mocht je nou net naast de prijs grijpen, geen punt: de 3FM Exclusive is volledig te volgen in de middagshow van Mark + Rámon. Je kijkt en luistert mee via de 3FM app en 3FM.nl!

3FM Exclusive

Grote artiesten, een select groepje 3FM-luisteraars en een bijzondere locatie: dat is 3FM Exclusive. In december kwam Nothing But Thieves een croissantje mee-eten, in november zag je Jett Rebel in de Posthoornkerk vanuit een hemelbed een intiem optreden geven. Editors kon je in maart zien in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Ster advertentie
Ster advertentie