3FM nieuws

'Headlights' is de nieuwe single van Rondé

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Headlights' is de nieuwe single van Rondé

Rondé gaat hartstikke lekker. Niet alleen is er een clubtour aangekondigd, de band heeft ook een nieuwe single uit. 'Headlights' heet 'ie en om het allemaal nog leuker te maken: de track hoor je vanaf nu op 3FM. 'Headlights' is afkomstig van het album Rondé van Rondé.

Headlights

'Headlights' dus. En die klinkt zoals je Rondé het liefste hoort. Met veel verrassingen én de stem van zangeres Rikki Borgelt. 'Headlights' is de vijfde single van het debuutalbum van de band rondom Rikki. Luister hier de nieuwe track van de band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour in het najaar

In november en december tourt Rondé het land door om hun nieuwe single aan het grote publiek te laten horen. Onder andere in Paradiso, TivoliVredenburg en de Effenaar is de band te zien. “We zijn klaar voor de grote popzalen van het land en kijken er ontzettend naar uit om onze fans daar te zien", laat Rikki weten.

Eerder waren ze al te zien op het Bevrijdingsfestival in Haarlem en daar kregen ze behoorlijk wat positieve reacties. Rondé was ook een van de acts op het 3FM Awards Festival. Hier kun je dat concert terugkijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontstaan uit een schoolopdracht

Rondé onstaat in 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. Ondanks dat de bandleden een totaal andere richting op willen, komen ze uiteindelijk toch bij elkaar. En vanaf dan gaat het meteen lekker, ze doen mee aan een popronde en worden geselecteerd terwijl ze slechts één demo hebben, en dat is 'Run'.

En diezelfde demo zorgt ervoor dat de band uitgeroepen wordt tot 3FM Talent, en zelfs een megahit scoort. In het najaar van 2015 komt het debuutalbum Rondé uit, waar dus ook hun laatste single 'Headlights' opstaat. Er volgen na 'Run' nog meer hits, 'We Are One', 'Why Do You Care' en natuurlijk het supervette 'Naturally'.

Ster advertentie
Ster advertentie