3FM nieuws

Dit is de nieuwe single 'Naturally' van Rondé

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwe single 'Naturally' van Rondé

Het is de laatste track voor de release van hun langverwachte debuutalbum. Frank had de primeur en mocht 'Naturally' als nieuwjaarscadeautje op 3FM als eerste draaien.

Foto: Sanja Marija Marušic

'Naturally'

3FM-DJ Frank had de primeur in handen en draaide 'Naturally' vanmiddag voor het allereerst op 3FM. Als iets je enthousiast voor het album zou moeten maken dan is het deze track!

Het succes

Sinds hun doorbraak in 2015 gaat het keihard met Rondé. Met een heuse hattrick aan 3FM Megahits op zak voor 'Run', 'We Are One' en 'Why Do You Care' was het alleen steeds nog wachten op dat debuutalbum... Tot nu! Vrijdag 6 januari komt de single 'Naturally' officieel uit en de release van dat langverwachte album is een week later op vrijdag 13 januari.

RONDÉ

Het self-titled album (RONDÉ) schreef de band voornamelijk tijdens hun trip naar Berlijn waar ze samenwerkten met Niels Zuiderhoek (Kensington, Van Velzen). De albumrelease-show is op vrijdag 20 januari in de Pandora in TivoliVredenburg en die was helaas in no time uitverkocht... Maar er komt vast een flinke tour aan!

Albumcover
Ster advertentie
Ster advertentie