3FM nieuws

San Holo: "De traditionele EDM kan wel een frisse wind gebruiken"

  1. Nieuwschevron right
  2. San Holo: "De traditionele EDM kan wel een frisse wind gebruiken"

San Holo heeft vandaag album1, zijn debuutalbum, uitgebracht. Check 'm onderaan via Spotify en Deezer.

De Nederlandse Sander van Dijck, oftewel San Holo, zoekt op zijn debuutplaat de diepte op, die hij in de traditionele EDM niet meer kan vinden. "Die kan wel een frisse wind gebruiken. Dat hoop ik met album1 te kunnen leveren."

No limits

Het is een plaat waarin de achtergrond van San Holo als gitaarspelend artiest overduidelijk aanwezig is, maar waarin ook nog de geest van bands als Explosions In The Sky en Sigur Rós dwalen. Het is een combinatie van innovatieve beats en DIY-vibe. De muzikant uit Zoetermeer wil zich niet inkrimpen tot de muzikale beperkingen die de EDM-wereld zichzelf heeft opgelegd.

Liveset

Rond zijn album heeft San Holo een eclectische liveset gebouwd, waarin de elementen van een dj-set, live-gitaarspel en zang natuurlijk met elkaar zijn gemixt. En je moet niet denken dat hij binnen de landsgrenzen blijft. Zeker niet. San Holo is al een naam in het buitenland en zijn tour brengt hem dan ook eerst langs China en Vietnam, waarna hij naar Noord-Amerika en Australië vliegt.

San Holo - album1

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{deezer "https://www.deezer.com/en/album/72419862"}

Amsterdam Dance Event

Wil je San Holo live zien? Dat kan tijdens ADE. Op 18 oktober staat hij in De Melkweg in Amsterdam. En in januari 2019 zie je hem tijdens Eurosonic Noorderslag.

San Holo scoorde afgelopen week de 3FM Megahit met 'Brighter Days' ft. Bipolar Sunshine.

Ster advertentie
Ster advertentie