3FM Megahit

'Runnin'' van The Cool Quest is de 3FM Megahit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Runnin'' van The Cool Quest is de 3FM Megahit

The Cool Quest is terug met een nieuwe single en dat is er eentje waar veel mensen hun vingers bij zullen aflikken. Hij heet 'Runnin' en vanaf deze week hoor je hem extra vaak, het nummer is namelijk 3FM Megahit!

3FM-dj Sander had een tijdje terug al de primeur. Zelfs nog voordat de single officieel uit was, hoorde je 'm al op 3FM. Sander belde meteen met frontman Vincent om even bij te kletsen.

Ze hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een nieuw album. In 2018 komt 'ie uit. Vincent: "Ergens rond maart, ik kan nog geen exacte datum noemen, maar dan gaat wel de hele plaat uitkomen!". Mocht je niet zo lang kunnen wachten op nieuw materiaal? Niet getreurd! "Voor die tijd zal er vast nog wat uitkomen wat op die plaat staat..." aldus Vincent.

The Cool Quest

The Cool Quest werd in 2015 uitgeroepen tot 3FM Talent en had een vliegende start. In dat eerste jaar speelden ze zowel in binnen- en buitenland meer dan honderd shows. Afgelopen jaar was het rustig rondom de band, maar met een goede reden dus: een nieuw album! Daarvan is 'Runnin'' de allereerste single. Ze kwamen hem live in de studio presenteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De band bestaat uit Vincent Bergsma (vocals), Ilse de Vries (bass), Vadim Neef (gitarist), Sander Moorlag (keys) en Thies Bouwhuis (drums). Ze hebben een sterke live-reputatie die ze debuteren samen met hun eerste EP In Spite Of. Ze leveren met elk optreden een eigenzinnige mix van souvolle jazz en funky hip hop.

'Runnin''

'Runnin'' is een heerlijke track waar fans van The Cool Quest ongetwijfeld erg blij mee zijn. Die frisse sound smaakt naar meer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Helaas is het dus nog even wachten tot het album in 2018 uitkomt. Maar tot het zover is kun je extra veel genieten van 'Runnin'' op 3FM, hij komt deze week lekker vaak voorbij als 3FM Megahit.

Ster advertentie
Ster advertentie