3FM Megahit

'Loving Love' van Naaz is de nieuwe 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Loving Love' van Naaz is de nieuwe 3FM Megahit!

Na haar finaleplek bij Holland's Got Talent en samenwerking met Yellow Claw nam Naaz even pauze. Maar nu is ze helemaal klaar om haar plekje te claimen in de Nederlandse muziekwereld! Ze is hartstikke lekker bezig, met 'Words' en 'Up To Something' had ze al twee 3FM Megahits te pakken. Nu is het de beurt aan haar gloedjenieuwe single 'Loving Love'.

'Loving Love'

Wie denkt dat Naaz algemene popliedjes schrijft, heeft 't mis. Ze vertelt dat de nummers die ze uitbrengt echt stukjes van haarzelf zijn. 'Loving Love' is precies zo'n track: Naaz wil liefde weer cool maken. "Het nummer gaat over houden van zonder ego. Als jij iemand tof vindt, zeg dat dan gewoon hardop. We hebben die steun allemaal nodig," vertelt ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diversiteit is een belangrijk onderwerp voor Naaz, dat wordt duidelijk op haar nieuwe nummer. "In de eerste plaats ben je mens, pas op nummer 6 ben je je seksualiteit. Ik vind het heel belangrijk dat we allemaal samen kunnen zijn." Maandag 12 februari komt het nummer pas officieel uit, maar hij is zo tof, dat 'ie nu al uitgeroepen is tot 3FM Megahit. Kun je 'm meteen extra vaak horen!

Hier heb je vast een klein voorproefje:

Nummer 1 op de 3FM Live List

Naaz scoort met 'Words' al snel een streaminghit op Spotify, het nummer krijgt een paar miljoen plays. Buitenlandse muziekblogs pikten haar op en ook in Nederland konden we niet meer om haar heen. Ondertussen is 'Loving Love' alweer de derde 3FM Megahit van deze getalenteerde dame. In juli werd Naaz benoemd tot 3FM Talent en nu staat ze bovenaan de 3FM Live List 2018.

Check hier meer over de 3FM Live List 2018.

Ster advertentie
Ster advertentie