3FM Megahit

‘Liefde in de Lucht’ van Kraantje Pappie en Joshua Nolet is de nieuwe 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Liefde in de Lucht’ van Kraantje Pappie en Joshua Nolet is de nieuwe 3FM Megahit!

Kraantje scoorde al een gigantische hit met 'Lil Craney' en nu dropt 'ie er rustig nog eentje achteraan: 'Liefde in de Lucht'. En dat doet 'ie niet alleen: niemand minder dan Joshua van Chef'Special is er ook in te horen. De twee mannen scoren hiermee de 3FM Megahit van deze week!

Bevrijdingsfestival

'Liefde in de Lucht' was er niet zomaar! Kraan had een opzetje voor het nummer en liet die horen aan zijn label en een mysterieuze grootheid uit de muziekindustrie, die bekend staat als 'Vogel'. Samen bedachten ze hoe vet het zou zijn als Joshua van Chef'Special mee zou doen. En dan ook nog eens in het Nederlands! Wie hem een beetje kent weet hoe bijzonder dat is, normaal gesproken krijg je dat Engels er écht niet uit bij Joshua.

Kraantje en de Cheffies kwamen elkaar tegen op het Bevrijdingsfestival in Zwolle toen Kraan de stoute sneakers aantrok en Joshua vroeg. Die was niet meteen enthousiast, maar na draaide het horen van het nummer helemaal bij! Check het interview wat ze vanmorgen deden bij Domien hier:

Voor de eerste keer live

De track was al een aantal uur te vinden op het internet, maar de mannen hadden hem nog niet samen live gedaan. Domien had de primeur:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verrassing, de mannen hebben de megahit!

Het nummer is een echte potentiële zomerhit en de rest van Domien's collega's zagen dat ook in. Samen hebben ze het nummer gekroond tot 3FM Megahit, zo hoor je 'm komende week lekker vaak op de radio. Na het optreden kregen Kraantje en Joshua het fantastische nieuws te horen:

Meer nieuwe muziek?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Je checkt 'm ook op Apple Music en Deezer.
Ster advertentie
Ster advertentie