3FM nieuws

Primeur: Kraantje Pappie doet 'Lil Craney' live bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Primeur: Kraantje Pappie doet 'Lil Craney' live bij 3FM

Kraantje Pappie was al eens te gast bij 3FM-dj Sander in de Freaknacht, maar dit is de eerste keer in de avondshow! Hij kwam niet alleen langs om iedereen even te updaten over z'n nieuwe tracks en tour, maar ook om zijn single 'Lil Craney' voor het eerst live te doen!

Bizzey

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Kraantje Pappie en Bizzey zijn twee handen op een buik. Ze werken al jarenlang samen en scoorden de afgelopen twee jaar een aantal dikke hits. Kraantje is gek op 'm: "Ja joh, we zijn met z'n tweeën in een jaar goed voor weet-ik-veel hoeveel miljoen streams! Dat voelt goed. We zijn al zo lang maten, ik had in 2009 mijn eerste EP'tje en daar stond hij al op. Ver voor die hele Yellow Claw-periode! Je gaat Bizzey sowieso terug horen op Daddy en er ligt nog veel meer muziek klaar van mij en Bizzey..."

Kraantje papa?

De beste man heet Kraantje Pappie, zijn nieuwe album Daddy en de eerste single 'Lil Craney'. Ben je niet iets vergeten te vertellen, Kraan? "Haha! Ik ben nog steeds aan het oefenen en trainen, ik denk dat ik straks wel mooie kinderen ga maken. Het hele spel heb ik goed onder de knie! Maar ik heb nog geen nieuws voor je..."

Oke, voorlopig nog geen kids dus. Eerst muziek! Sander had de live-primeur van 'Lil Craney' in zijn show! Je checkt het optreden hieronder.

Kraantje Pappie - 'Lil Craney' live bij 3FM

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefde voor poppodia

Kraantje is bijna niet van het podium af te slaan. Hij is net klaar met een tour, maar heeft de volgende alweer aangekondigd! "Ik voel me het meest thuis in een poppodium, deze mensen hebben bewust gekozen voor een avondje Kraan. De liefde die je dan krijgt en hoe je de avond met elkaar deelt is echt uniek. Ik vind dat echt heel tof."

Ster advertentie
Ster advertentie