3FM Megahit

'Jumpsuit' van Twenty One Pilots is 3FM Megahit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Jumpsuit' van Twenty One Pilots is 3FM Megahit

'Jumpsuit' is het eerste voorproefje van het vijfde album van Twenty One Pilots en deze week de 3FM Megahit!

Nieuw album

Het is drie jaar geleden dat het enorm succesvolle album Blurryface uitkwam. Sindsdien hebben Tyler Joseph en Josh Dun niks anders gedaan dan de wereld over touren, totdat ze een jaartje geleden een pauze inlasten. Het was tijd voor rust en te werken aan nieuwe muziek.

Het verhaal

'Jumpsuit' ramt meer dan we van Twenty One Pilots gewend zijn. En dan is niet voor niets, want Tyler Joseph heeft een afkeer tegen de muziekindustrie. Hij zingt: "I can't believe how much I hate. Pressures of a new place roll my way. Jumpsuit, Jumpsuit cover me." Het duo werd extreem populair na hun retepopulaire album Blurryface (2015) en Tyler scheen niet zo happy te zijn met zijn nieuwe status als wereldberoemde commerciële artiest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Teasen als een gek

De afgelopen periode vlogen de teasers je om de horen en dat leidde uiteindelijk allemaal naar dat éne moment: de release van de allereerste single, dat dus een voorproefje is van Trench, het nieuwe album dat 5 oktober uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bandito World Tour

Uiteraard gaat Twenty One Pilots touren met hun nieuwe plaat en komen ze ook naar Nederland. 12 maart staan ze in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Check alle 3FM Megahits!

Ster advertentie
Ster advertentie