3FM nieuws

Award ophalen? Twenty One Pilots doet dat graag in hun onderbroek

  1. Nieuwschevron right
  2. Award ophalen? Twenty One Pilots doet dat graag in hun onderbroek

Twenty One Pilots won zondag- op maandagnacht de Grammy Award voor 'Best Pop Duo/Group Performance' en daar zakten hun broeken van af. Letterlijk.

Het is best een gedurfde move: voor het oog van AL je collega's (de hele Amerikaanse muziekindustrie) je broek uittrekken. Tyler Joseph en Josh Dun van Twenty One Pilots trokken zich niets aan van de zaal en wandelden zonder broek het podium op om hun award op te pikken.

Ehhh... Waarom dan?

Er zit een verhaal achter. Toen ze nog geen geld verdienden met hun muziek, nodigde Tyler Josh bij hem thuis uit voor een Grammy Awards-kijksessie. Toen ze daar op de bank hingen, beseften ze dat ze allebei alleen in hun onderbroek zaten. Tyler bedacht toen een random pact.

"Als we ooit naar de Grammy's gaan of er eentje winnen, dan moet het in onze onderbroek."

Als je dan je allereerste Grammy wint, moet je je daar ook aan houden natuurlijk. Check hier de speech van Tyler en Josh.

Het is nog niet te laat

Dus ja, als je even om de behaarde benen en kleine onderbroekjes heenkijkt, zit er ook nog een moraal in dit halfnaakte verhaal:

"Aan iedereen die kijkt: voor je het weet ben jij dit. Iedereen, waar je ook vandaan komt, kan alles bereiken!"

Mocht je dit lezen terwijl je brak op de bank hangt met je linkerhand in een XL-zak chips... Probeer eens een liedje op te nemen. Misschien sta je over vijf jaar op de plek van Tyler en Josh. Misschien ook niet.

Meer Twenty One Pilots en 3FM? Check:

>> Rap jij 'Heavydirtysoul' effe mee?
>> 5 dingen die je moet weten over Twenty One Pilots
>> Dit was Twenty One Pilots in de HMH

Ster advertentie
Ster advertentie