3FM nieuws

Billie Eilish pakt met ‘LUNCH’ de 3FM Megahit van deze week

foto: Instagram Billie Eilishfoto: Instagram Billie Eilish
  1. Nieuwschevron right
  2. Billie Eilish pakt met ‘LUNCH’ de 3FM Megahit van deze week

HIT ME HARD AND SOFT, het nieuwste album van Billie Eilish is vandaag ter wereld gebracht. De tweede track op het album ‘LUNCH’ is de 3FM Megahit van deze week en hoor je daarom extra vaak op de zender!

Vandaag is eindelijk de dag dat Billie en Finneas hun muzikale kunst die zij de afgelopen jaren hebben gemaakt, met de wereld delen. BE3 is een feit en we zijn gelukkiger dan ooit.

HIT ME HARD AND SOFT komt drie jaar na het laatste album Happier Than Ever, wat in 2021 uitkwam. Happier Than Ever was het tweede meesterwerk, waarmee het broer-zus duo bewees dat ze tot verschillende genres in staat zijn. Het was namelijk een heel ander geluid dan haar debuutalbum, When We All Fall Alseep Where Do We Go?

Maar Billie en Finneas hebben met HIT ME HARD AND SOFT nogmaals bewezen dat ze nog meer in petto hebben en blijven innoveren. Zoals ze zelf zeggen over het album: “It feels like this album is me” en “this album is an exploration of what we do best”.

'LUNCH'

De heerlijke plaat ‘LUNCH’ heeft een aanstekelijke, dansbare beat en een vibe die we niet eerder van Billie hebben gehoord (en gezien). Het geluid van drums en gitaren vullen deze dansbare melodie perfect aan. De zachte en unieke stem van Billie verwent je boven op hun vernieuwde geluid met een lesbian anthem waar je u tegen zegt. “I could eat that girl for lunch, the way she dances on my tongue, taste like she might be the one”.

3FM Megahit

Het muzikale duo heft het geduld van hun fans op de proef gesteld, maar het was het meer dan waard. De comeback met HIT ME HARD AND SOFT is namelijk boven verwachting. Daarom hoor je ‘LUNCH’ deze week extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie