3FM nieuws

Rob & Wijnand verrassen KANE met vervroegde 3FM Megahit voor 'What Are You Waiting For'

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob & Wijnand verrassen KANE met vervroegde 3FM Megahit voor 'What Are You Waiting For'

Twee dagen eerder dan normaal werd vanmorgen de 3FM Megahit aangekondigd door Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Daar moet wel een speciale reden voor zijn, en dat is er ook: KANE, één van de grootste bands die Nederland ooit heeft gekend, is terug!

Comeback KANE

Na het uitbrengen van maar liefst zeven albums met hits als 'So Glad You Made It', 'Fearless', 'Shot of a Gun' en 'No Surrender', besloten Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen in 2014 te stoppen. Na negen jaar stilte, kwamen de mannen deze week met goed nieuws. KANE keert terug met een documentaire, een nieuwe single én vijf optredens in de Ziggo Dome op 4, 5, 7, 8 en 9 juni 2024! “Het voelt bijna als een nieuw begin. Iets leukers kan ik me op dit moment niet voorstellen.” vertelt Dennis op Instagram.

'What Are You Waiting For’

Vanochtend was KANE te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow, die een leuke verassing hadden voor de mannen. Hun single 'What Are You Waiting For’, die gisteren uitkwam, is namelijk de 3FM Megahit van deze week geworden.

'What Are You Waiting For’ is één van de eerste nummers die de mannen schreven toen ze samen kwamen in januari. “De track voelt als een fris debuut, een tweede leven.” vertelt Dennis bij Rob & Wijnand. Of het weer wennen was om samen te werken? Hij zegt van niet: “We beginnen en het is net alsof je de pauzeknop op play drukt en deze track rolt er uit. De vibe was helemaal terug.” Luister 'What Are You Waiting For’ hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Megahit verrassing

Aan het eind van het interview vraagt Rob aan Dinand en Dennis of zij de knoppen even over willen nemen. Ze nemen nietsvermoedend plaats achter de radiotafel en denken dat ze hun nieuwe single gaan aankondigen, maar daar zit nog een kleine verrassing voor. Bekijk het moment hieronder terug.

Ster advertentie
Ster advertentie