3FM nieuws

KANE is terug met nieuwe single, documentaire en vijf Ziggo Dome-shows

foto: KANE
  1. Nieuwschevron right
  2. KANE is terug met nieuwe single, documentaire en vijf Ziggo Dome-shows

Eén van de grootste bands die Nederland ooit heeft gekend is terug. Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen besloten in 2014 met KANE te stoppen, maar keren nu terug op het hoofdpodium met maar liefst vijf Ziggo Dome-shows, een documentaire en een nieuwe single 'What Are You Waiting For'.

'What Are You Waiting For'

De track geeft weer precies de oude vertrouwde sound die we van de band en Dinand zijn stembanden gewend zijn, maar met een vernieuwde frisse energie die per direct verslavend klinkt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Legendarische carrière

Iedereen kent het regen-optreden van KANE tijdens de TMF Awards in 2002. Het is slechts één van de legendarische momenten uit hun lange en succesvolle carrière. Met hits als 'So Glad You Made It', 'Fearless', 'Shot of a Gun' en 'No Surrender' stonden ze regelmatig in de hitlijsten en wonnen ze o.a. drie 3FM Awards. De band bracht in totaal zeven albums uit, en nu is de vraag of er daar in 2023 eentje aan toe wordt gevoegd. Wat er in ieder geval later deze dag komt, is de nieuwe single 'What Are You Waiting For' en vijf shows in de Ziggo Dome op 4, 5, 7, 8 en 9 juni 2024.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Veel te vieren"

Dinand over de terugkeer: "Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd. Maar 25 jaar na start en 10 jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn. Het oude samen met iets nieuws. Niet voor altijd, maar een celebration vooral voor nu. Ik kijk ernaar uit iedereen te zien in de Ziggo Dome.”

Morgen komen de mannen van KANE langs bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie