3FM Megahit

Duncan Laurence scoort 3FM Megahit met gloednieuwe plaat 'Skyboy'

foto: Still 'Skyboy' YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence scoort 3FM Megahit met gloednieuwe plaat 'Skyboy'

Deze week heeft Duncan Laurence zijn nieuwe, persoonlijke track 'Skyboy' uitgebracht. De Nederlandse zanger blijft zich keer op keer bewijzen na het winnen van het Eurovisie Songfestival en 'Skyboy' stelt wederom niet teleur. Daarom pakt deze opzwepende plaat meteen de 3FM Megahit.

'Skyboy'

De zanger heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Niet alleen werkt hij nauw samen met het nieuwe Songfestival duo, hij is daarnaast ook weer de studio ingedoken en brengt op 26 mei een nieuw album uit. De titel daarvan zal hetzelfde zijn als zijn nieuwe plaat, 'Skyboy'. Volgens Duncan is dit zijn meest persoonlijke nummer tot nu toe, hij heeft het namelijk samen met zijn verloofde Jordan geschreven en daarin hebben ze verhalen uit hun jeugd gecombineerd. Daardoor is het een extra emotioneel nummer, wat gaat over het omarmen van je seksualiteit en identiteit. Duncan omschrijft dat het moeilijk was om queer te zijn in de omgeving waarin hij als kind is opgegroeid. In 'Skyboy' kan hij zichzelf uiten. Het nummer brengt de verhalen en het gevoel van het koppel heel mooi over, en daar hoort natuurlijk een betekenisvolle videoclip bij. Check 'm hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duncan Laurence

Je zou denken dat de 28-jarige singer-songwriter de top al had bereikt met het winnen van het Eurovisie Songfestival in 2019. Maar ook na het succes van 'Arcade' blijft Duncan zichzelf ontwikkelen. Met de releases van de singles 'Skyboy', 'Electric life' en 'I Want It All' bereid hij ons voor op de komst van zijn nieuwe album. Vooralsnog staan er nog geen shows of een tour gepland, maar met het album Skyboy dat al bijna om de hoek komt kijken, zal dat vast niet lang meer duren. Voor nu kunnen we gelukkig genieten van de nieuwe gelijknamige hit, die je deze week extra vaak bij 3FM zal horen.

Ster advertentie
Ster advertentie