3FM nieuws

Duncan Laurence pakt 3FM Megahit met 'Electric Life'

foto: CJ Harvey
  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence pakt 3FM Megahit met 'Electric Life'

Nieuwe muziek van Duncan Laurence! Afgelopen week bracht de Nederlandse singer-songwriter de verslavende 'Electric Life' uit, en pakt nu daarmee ook direct de 3FM Megahit. Deze week hoor je de track extra vaak op 3FM!

'Electric Life'

Het nummer begint als een rustige pianoballad, iets waarvan we weten dat het in Duncan's straatje ligt. Bij het refrein neemt het een andere wending. De drums en gitaar vergezellen de piano. Dit gaat over in een iets sneller ritme, om vervolgens weer meegezogen te worden bij de krachtige uithalen van Duncan. Een gegarandeerde hit in wording!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Persoonlijke track

De track is een persoonlijke voor de singer-songwriter, hier vertelt Duncan het volgende over: "In 'Electric Life' zing ik over het bewust en met plezier en dankbaarheid terugblikken op dierbaren die er niet meer zijn. Een positief liedje over het omzetten van intens verdriet in hoop. Een duik in je herinneringen komt waarschijnlijk het dichtst bij een bezoekje aan de hemel, bij de mensen die je verloren bent."

'Arcade' nog steeds een hit

Niet dat het nog nodig is om terug te blikken op het gigantische succes van 'Arcade', hét nummer van Duncan Laurence waar Nederland in 2019 het Eurovisie Songfestival mee won. Maar als het een nummer betreft als 'Arcade', dan mag het. De prachtige ballad heeft Duncan flink op de internationale kaart gezet, en nog steeds groeien de streams! Onlangs werd de track namelijk ontdekt op TikTok, waar er nu al zo'n 400.000 TikToks zijn gemaakt waarbij 'Arcade' als sound wordt gebruikt. Mede hierdoor bereikte het nummer de platina status.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wereldwijde tournee

Met nieuwe muziek en internationale stijgende populariteit betekent dat natuurlijk maar één ding: een wereldwijde tournee! Op 25 oktober treedt de zanger op in De Melkweg in Amsterdam, maar plannen zijn ook zeker in de making voor optredens over de hele wereld, onder andere in Amerika. To be continued..

Ster advertentie
Ster advertentie