Naar homepage
3FM Awards

Naaz wint eerste 3FM Award van 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz wint eerste 3FM Award van 2018

De 3FM Awards vinden pas op 5 september plaats, maar de eerste 3FM Award is al uitgereikt. Naaz wint de 3FM Talent Award 2018!

Juryprijs

De 3FM Talent Award is de enige award die uitgereikt wordt door een jury. 3FM is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De 3FM Talent Award is de prijs voor de artiest of band die ten volste gebruik heeft gemaakt van het predicaat ‘3FM Talent’ en daarmee zijn of haar carrière naar een hoger niveau heeft getild. De jury is lovend over de groei die Naaz afgelopen jaar heeft doorgemaakt en daarom verdient zij die award!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2x feest voor Naaz

Ze wint namelijk niet alleen de 3FM Talent Award, ze is ook nog eens jarig vandaag! Feliciteren mag in onze Facebook- en/of Instagram post!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Awards 2018

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De award show vindt plaats op woensdag 5 september in de AFAS Live te Amsterdam. Binnenkort worden de stembussen geopend en bepalen de luisteraars via 3FM.nl de winnaars in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video en Beste Fans. De Schaal van Rigter, de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track, werd eerder uitgereikt aan de band Rondé.

Op donderdag maakten wij al de eerste namen op de line-up van de 3FM Awards bekend. Maar er staat nog veel meer aan te komen. Ben je er ook bij? Laat het ons weten door jezelf op aanwezig te zetten in ons Facebook-event!

Ster advertentie
Ster advertentie