3FM Awards

Alles wat je moet weten over de 3FM Awards vanavond

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de 3FM Awards vanavond

Vanavond is het eindelijk zover: de 3FM Awards! Live vanuit 013 in Tilburg reiken 3FM-dj's Frank en Eva de publieksprijzen uit. Heb jij naast tickets gegrepen maar wil je het wel meemaken vanuit huis? Check dan hier een overzicht van alles wat jij moet weten over de 3FM Awards vanavond.

Tijdschema

19:45 - De pre-show gaat van start met Sander Hoogendoorn
20:00 - De 3FM Awards gaan van start met Frank van der Lende en Eva Koreman
21:40 - Einde show

Waar kan ik meekijken?

Volg de 3FM Awards via de radio of kijk live mee via de livestream die je vindt op 3fm.nl en het YouTube-kanaal van 3FM. Ook kan je op zaterdag 26 maart de televisie-uitzending van de avond checken om 23:00 op NPO 3.

Optredens

Naast het uitreiken van de awards, wordt het een avondvullend programma met live optredens van talloze artiesten. Zo betreden vanavond Kensington, S10 & Froukje, Goldband, MEAU en Kris Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K. het podium in 013.

foto: 3FM

Line-up poster

3FM Awards 2022

Met de 3FM Awards vieren we de Nederlandse popmuziek. Gelukkig weer met publiek, want de 3FM Awards zijn de grootste publieksprijzen voor artiesten in Nederland.

Tijdens de 3FM Awards komt alles samen. We koesteren de gevestigde namen én het nieuwe talent. Dat zie je terug in de lijst met genomineerden. En in de optredens waarin artiesten de samenwerking met elkaar opzoeken of een eerbetoon geven aan de muziek waarmee ze zelf zijn grootgebracht. Het publiek kiest uiteindelijk welke artiesten dit jaar een standbeeld verdienen: een 3FM Award.

Ster advertentie
Ster advertentie