3FM Awards

Bo komt met 550 mensen in actie om Froukje te steunen en maakt zo kans op Beste Fan

  1. Nieuwschevron right
  2. Bo komt met 550 mensen in actie om Froukje te steunen en maakt zo kans op Beste Fan

Bo doet mee om kans te maken op de award voor Beste Fan. Hierdoor kan zij het podium delen met alle winnende artiesten tijdens de 3FM Awards. Bo: "Ik ben fan van Froukje omdat ik mij heel erg herken in haar teksten en haar liveshows zijn fantatisch!"

550 mensen op Whatsapp

Bo heeft samen met Naomi en Marit een Whatsapp-groep opgericht. Hier zitten ondertussen 550 mensen in, niet alleen gaan de gesprekken over Froukje, maar ook worden alle andere zaken des levens besproken. Afgelopen zaterdag spraken ze af om te flyeren door Utrecht en Amsterdam, om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om te stemmen op Froukje voor de 3FM Awards.

Bo: "We kennen elkaar door haar shows, dit maakt zo'n actie en de kans op zo'n award nog veel vetter omdat zij deel heeft uitgemaakt aan het ontstaan van onze vriendschap!" Dus eigenlijk is hun actie een ode aan Froukje, omdat ze hun vriendschap heeft gemaakt. Bo: "Daarnaast gunnen we haar de awards natuurlijk echt mega erg!"

Bekijk het videoportret van Bo hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM wil fans belonen voor hun eindeloze steun door voor de allereerste keer een award uit te reiken, niet aan de artiesten, maar aan de fans! Wil jij het podium op 21 maart tijdens de 3FM Awards met al jouw favoriete artiesten delen en deze award winnen? Lees dan hier meer.

3FM Awards 2024

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. 3FM-luisteraars kunnen weer stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerkingen Beste Nieuwkomer. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indienbelooft het weer een feestje te worden.

De 3FM Awards in PAARD, Den Haag zijn uitverkocht, maar door te stemmen maak jij nog kans op tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie