3FM Awards

Spandoeken, vliegtuigen en TV: haal inspiratie op voor je Beste Fan actie

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Spandoeken, vliegtuigen en TV: haal inspiratie op voor je Beste Fan actie

De acties voor Beste Fan stromen binnen, maar de inschrijvingen blijven nog tot 18 maart open. Als jij kans wil maken op de 3FM Award voor Beste Fan op 21 maart, en het podium delen met alle winnende artiesten tijdens de 3FM Awards, wordt het tijd om jouw actie op poten te zetten. Weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Check hier wat inspiratie!

Spandoek

Veilig, goedkoop en toch mega zichtbaar: een gigantisch spandoek! Hang die vervolgens op een goed zichtbare plek op, en campagnevoeren gaat vanzelf! Denk aan een schoolgebouw, het gemeentehuis, of langs een snelweg. Houd het veilig, maar denk groot en maak het verschil voor je favoriete artiest.

Kom op TV, radio of je lokale krant

Je kunt natuurlijk ook inbreken bij (je lokale) televisie- of radiozender, en daar reclame maken voor jouw favoriete artiest. Bel in, neem over en roep op tot stemmen! Bedenk een leuke yel, laat schitterende shirt bedrukken en zorg dat je gezien en gehoord wordt.

Actievoeren met woordgrappen

Heb je nou inspiratie nodig voor specifieke artiesten? Denk dan bijvoorbeeld aan menukaarten vervangen om de echte Chef’Special (de band dan natuurlijk) aan te raden aan het restaurantpubliek. Of je hangt in een museum een rood, geel en blauw vlak op voor De Staat. Desnoods organiseer je midden op het Malieveld een grote Son Mieux luisterparty: neem speakers en merch mee, en laat alle mensen meezingen en stemmen.

Think big, think high: huur een vliegtuig

Ga de hoogte in en huur een vliegtuig. Laat bijvoorbeeld een tekst voor je favoriet in de lucht schrijven! Trommel vrienden bij elkaar en huur met z’n allen een vliegtuig. Deze heb je voor een paar honderd euro geregeld, en dan vliegt die een half uur lang door de lucht. Zo zien veel meer mensen dat ze op jouw favoriete artiest moeten stemmen voor de 3FM Awards.

Vergeet het natuurlijk niet te filmen en in te sturen via dit formulier, en wie weet maak jij wel kans op een eigen 3FM Award.

Deze fans gingen je al voor met actievoeren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Awards 2024

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. 3FM-luisteraars kunnen weer stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerkingen Beste Nieuwkomer. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indienbelooft het weer een feestje te worden.

De 3FM Awards in PAARD, Den Haag zijn uitverkocht, maar door te stemmen maak jij nog kans op tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie