3FM Awards

Romy voert in tien steden actie voor SERA en maakt zo kans op de Beste Fan-award

  1. Nieuwschevron right
  2. Romy voert in tien steden actie voor SERA en maakt zo kans op de Beste Fan-award

Romy maakt kans op de award voor Beste Fan. Hierdoor kan zij het podium delen met alle winnende artiesten tijdens de 3FM Awards. Romy: "SERA heeft een fantastische stem, ze maakt emotionele liedjes en brengt zo mensen bij elkaar."

Tien steden in 12 uur

Romy is een gigantische fan van SERA. "Vandaag gaan we door tien steden in Nederland om ze helemaal op de kop te zetten. SERA betekent heel veel voor mij, aan de ene kant heeft ze hele emotionele nummers, aan de andere kant nummers waar je heel goed op kunt dansen. Dat geeft echt hele positieve energie."

Verder zegt ze: "Het mooiste moment wat ik heb meegemaakt met SERA, was dat ze last-minute een concert gaf in het Vondelpark. Het was heel intiem, heel gezellig, "

Bekijk het videoportret van Romy hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM beloont fans voor hun steun door voor de allereerste keer een award uit te reiken, niet aan de artiesten, maar aan jou, de fan! Wil jij het podium op 21 maart tijdens de 3FM Awards met al jouw favoriete artiesten delen en deze award winnen? Lees dan hier meer.

3FM Awards 2024

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. 3FM-luisteraars kunnen weer stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerkingen Beste Nieuwkomer. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indienbelooft het weer een feestje te worden.

De 3FM Awards in PAARD, Den Haag zijn uitverkocht, maar door te stemmen maak jij nog kans op tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie