Meer NPO
STER Advertentie

'Patience' van Tame Impala is 3FM Megahit

'Patience' van Tame Impala is 3FM Megahit

Vrijdag 29 maart 2019 - 08:11 uur

Het was lang wachten op nieuw werk van Tame Impala, maar het is er eindelijk. Na in de afgelopen jaren met o.a. Lady Gaga, Mark Ronson en Travis Scott samen te werken, is frontman Kevin Parker nu terug in bandformatie. En daar scoort Tame Impala meteen een 3FM Megahit mee!

De track heeft de lekkere trippy, elektronische sound die je van Tame Impala gewend bent. Ze lijken dus weer verder te gaan waar ze bij hun album Currents gebleven waren.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Het lijkt erop dat we heel snel een nieuw album kunnen verwachten! Wat we al weten?

  • Hij komt waarschijnlijk vóór de zomer aangezien Parker dit eerder heeft gedeeld: "I would very much hope so. I’d be very disappointed if we didn’t have something out by Summer."
  • De eerste keer dat je nieuwe nummers gaat horen zal dat door middel van een release zijn. De frontman is geen fan van unrelased tracks live spelen. 

Lowlands 2019

Dat het album waarschijnlijk voor de zomer uitkomt, komt goed uit! Dat betekent dat je je nog even kan verdiepen in hun muziek voordat je uit je plaat gaat op Lowlands 2019. De band is namelijk toegevoegd aan de line-up van het festival.

Kijk live naar 3FM

Lees ook