Meer NPO
STER Advertentie

'Good Boy' van Jett Rebel is de nieuwe 3FM Megahit!

'Good Boy' van Jett Rebel is de nieuwe 3FM Megahit!
3FM

Vrijdag 22 juni 2018 - 16:10 uur

Jett Rebel serveert in zijn nieuwe nummer een lekkere dosis gitaarwerk en een retro feel. Jelte bewijst maar weer eens dat hij echt alles kan. De track is totaal anders dan voorganger 'Amy', maar minstens even lekker. Daarom is het deze week de 3FM Megahit!

Wie denkt aan Jett Rebel, denkt aan een extravagante artiest die niet vies is van een beetje lippenstift. Voor zijn outfit duikt hij meestal de verkleedkist in en hij staat bekend als een wild child. Maar stiekem is hij een hele goede, lieve jongen. Daar wil hij ons in ieder geval van overtuigen in 'Good Boy'.

'I'm a good boy'

Zoals vaak in het werk van Jett zit er een lekkere funky en poppy feel aan het nummer, maar hij wil ook graag dat het rockt. "Hoewel het niet alleen voor rockers is," zegt Jett zelf. Dat moet wel goed komen! De track knalt zeker, maar oordoppen zijn niet nodig.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je checkt 'm ook op Deezer en Apple Music

Jelte schrijft het nummer in het vliegtuig onderweg naar ItaliĆ«. Eenmaal daar aangekomen, heeft 'ie een appartement met een Grease uitstraling. Vandaar misschien de retro vibe die over het nummer hangt! 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hier kun je 'm horen!

'Good Boy' komt op het zesde studioalbum van Jett, wat gepland staat voor na de zomer. Wil je nou weten hoe het live klinkt? Komende maand staat Jett sowieso op Zwarte Cross en North Sea Jazz. Tot die tijd hoor je hem lekker op 3FM!

Kijk live naar 3FM

Lees ook